LOKACIJA

Zašto su Rafailovići idealna lokacija za uživanje u odmoru?

Rafailovići su, poput bisera, blistavo bogatstvo crnogorskog primorja koje privlači goste iz cijelog svijeta. Ovo živopisno primorsko mjesto očarava posjetioce jedinstvenim spojem prirodnih ljepota, šarmantne atmosfere i bogate kulturne baštine u neposrednom okruženju.

Gosti biraju Rafailoviće za svoj boravak prvenstveno zbog idilične lokacije

Smješteni tik uz Budvu, Rafailovići nude miran, opuštajući ambijent, udaljen od gužve i buke gradske vreve.

Rafailovići gostima pružaju utočište za bijeg od svakodnevnog stresa i priliku da uživaju u harmoniji prirode i mora. Upravo iz tog razloga, turisti iz svih krajeva svijeta posjećuju Rafailoviće tokom cijele godine.

Prošetajte do Budve, kraljice Mediterana

Još jedna od prednosti boravka u hotelu SHELL je blizina Budve, kraljice Mediterana, do koje možete prošetati živopisnom stazom uz more.

Budva sa razlogom nosi naziv Metropola crnogorskog turizma. Ovaj živopisni primorski grad privlači turiste iz svih krajeva svijeta tokom cijele godine zvog svog bogatog kulturnog nasljeđa, predivnih plaža i krajolika, ali i noćnog života i raznovrsnih mogućnosti zabave.

Stari grad Budva oduševljava posjetioce svojim uskim ulicama, srednjevjekovnim zidinama i impresivnim tvrđavama koje pružaju spektakularne poglede na prostranstvo obale i morske pučine.

Bogat zabavni i kulturni program tokom i van sezone takođe je magnet za posjetioce i prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Otkrijte i šarmantno Kamenovo

Staza uz more vas može dovesti i do Kamenova, malog naselja, smještenog između Bečića i Pržna.

Kamenovo je samo nekoliko kilometara udaljeno od hotela SHELL, a ono što ga čini posebnim je zapredivna plaža, smještena u uvali okruženoj strmim stijenama i netaknutom prirodom.

Plaža Kamenovo privlači kristalno čistom vodom, finim pijeskom i šarmantnom atmosferom. Prilikom boravka na plaži Kamenovo možete uživati i u pratećim sadržajima, poput vožnje pedalina, jedrenja na dasci ili ronjenja, i tako dodatno obogatiti svoje iskustvo.

Pristupačnost

5.5 km Old Town Budva
5.5 km Sveti Stefan
25 km Tivat airport
60 km Podgorica airport
76 km Dubrovnik airport
32 km Cetinje
27 km Kotor

Više informacija o ljepotama i atrakcijama Budve, Bečića, Rafailovića i Kamenova možete pronaći na zvaničnom sajtu lokalne Turističke organizacije

Kliknite ovdje