Poput školjke, koja štiti i njeguje svoj biser, hotel SHELL svojim gostima pruža prijatno utočište od užurbanosti svijeta i priliku da dožive luksuz, udobnost i uživanje u opuštenosti.

Opustite se na pješčanoj plaži, uronite u kristalno more

Pješčana plaža koja se nalazi ispred hotela SHELL jedna je od najljepših plaža na crnogorskom primorju. Prostrana pješčana obala, tirkizno plavo more i jedinstveni zalasci sunca stvaraju slikovite prizore koji oduzimaju dah, pamte se i prepričavaju.

Uživajte u živopisnoj šetnji do Budve ili Kamenova

Dodatna prednost lokacije hotela SHELL je pješačka staza uz more koja vodi do obližnjih turističkih atrakcija poput Kamenova i Budve. U ovoj stazi se može uživati tokom cijele godine, a svako godišnje doba donosi drugačije impresije.

Zamislite šetnje u predvečerje, uz zagrljaj maestrala i šum morskih talasa

Dok šetate prema Budvi, kraljici Mediterana, otkrijte skrivene uvale, slikovite pejzaže i prirodne ljepote kojima se Crna Gora ponosi.

Personalizovana pažnja, posvećenost detaljima

Naše predano i ljubazno osoblje uvijek vam je na raspolaganju, pružajući personalizovanu pažnju tokom vašeg boravka u hotelu SHELL. Spremno da udovolji vašim potrebama i željama, ljubazno osoblje će se pobrinuti da tokom boravka uživate baš u svim segmentima.

Brinemo o svakom aspektu, posvećeni smo detaljima, u želji da vam boravak bude u skladu sa našom misijom: luksuzan, udoban, ušuškan.

Ne ustručavajte se da nas pitate za preporuke kako odmor učiniti nezaboravnim

Ukoliko vam je potrebna preporuka za obilazak lokalnih atrakcija, upoznavanje kulturne baštine ili pak organizacija cjelodnevnih izleta, naše ljubazno osoblje će vam pružiti sve informacije i asistenciju.

U želji da našim gostima ponudimo vrijednost više, uspostavili smo saradnju sa renomiranim turističkim agencijama. Dok uživate u toplini ambijenta hotela Shell moći ćete do detalja da isplanirate svoj boravak i otkrijete sve čari boravka u Crnoj Gori.

Brinemo i o tome da vam planiranje izleta i dodatnih aktivnosti bude jednostavno

Ako na odmor dolazite sopstvenim vozilom, obradovaće vas mogućnost parkinga na zahtjev. Naše obučeno osoblje će se pobrinuti da vaš automobil bude smješten na obližnjem parkingu i bude vam dostupan baš onda kada vam je potreban. Kontaktirajte nas i saznajte više o ovoj mogućnosti.

Razmišljali smo i o gostima koji na odmor dolaze bez sopstvenog vozila i uspostavili saradnju sa renomiranom Rent-a-car agencijom koja će se pobrinuti da vam obezbijedi vozilo kakvo vam najviše odgovara za avanture u koje planirate da se upustite.

Oporavite tijelo i pripremite se za nove avanture

Nakon avantura otkrivanja ljepota Crne Gore, kada se puni utisaka, ali i umorni, vratite u hotel SHELL, prijaće vam mogućnost korišćenja naše luksuzne saune.

Željeli smo da našim gostima pružimo i mogućnost da nakon uzbudljivog dana opuste tijelo i dušu. Boravak u sauni pomoći će vašem tijelu da se osvježi i revitalizuje.Naša moderno opremljena sauna nudi vam prijatnu atmosferu i ugodnu temperaturu, stvarajući idealne uslove za relaksaciju i detoksikaciju. Boravkom u sauni opustiće vam se mišići, poboljšati cirkulacija, ojačati imuni sistem i smanjiti stres.

Osjećaćete se svježe, opušteno i obnovićete energiju za dalje istraživanje i uživanje u ljepotama Crne Gore.